Product Verpakking

De verpakking van je product is belangrijker dan ooit

In de hevige concurrentiestrijd om de consument staan A-merken steeds meer onder druk door de opkomst van private labels en premium private labels. En aangezien consumenten tot 75% van de aankoopbeslissingen pas op de winkelvloer nemen, is een goede verpakking voor uw product zeer belangrijk om goed opgemerkt te worden door uw doelgroep.

 

Download de whitepaper ‘Eeneffectiefontwerpvooruwverpakking’.

Onze expertise: essentieel voor uw product verpakking

BooM Packaging heeft ruim 15 jaar ervaring als het aankomt op het ontwerpen en leveren van een product verpakking.Daarbij werken we volgens het ‘5, 1, hand’-principe. Het ontwerp van uw product verpakking dient op vijf meter afstand een blok te vormen. Op één meter afstand dient de belangrijkste boodschap duidelijk leesbaar te zijn. En als de verpakking eenmaal in de hand ligt, kunnen de overige boodschappen gecommuniceerd worden.

Duurzaam en doordacht, dat is het uitgangspunt

Als we uw product verpakking gaan ontwikkelen, speelt duurzaamheid een grote rol. We stellen alles in het werk om het milieu zo veel mogelijk te ontzien. Inmiddels hebben we ook met een aantal bedrijven een duurzame relatie opgebouwd. Enkele van onze klanten zijn Aldi, XS4ALL en Van Dijk Bakkers. Wacht dus niet langer en schakel ons vandaag nog in voor het ontwikkelen van uw product verpakking.

 

Wilt u meer weten over het ontwerp voor uw verpakking? Neemdandirectcontactmetonsop.

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300